ass-kickin-chili-fixins-2
ass-kickin-chili-fixins-1

Ass Kickin Chili Fixins

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

12,98 €

Pidätkö naposteltavasta perjantai-illan kotoilun kera? Siinä tapauksessa voimme lämpimästi suositella näitä chili fixins -naposteltavia, joissa potkua tarjoavat habanero-pippuri, serrano-pippuri, chili ja muut ihanat VAHVAT mausteet. Suussasi tulee olemaan kunnon ukonilma salamoineen, kun heität kourallisen näitä papuja kitaasi, siitä olemme varmoja!

Ass Kickin Chili Fixins toimitetaan hienossa, punaisella nyörillä suljetussa kangaspussissa. Sisältää habanero-pippurilla chilijauheella, serrano-pippurilla ja mausteilla maustettuja papuja. Toisin sanoen, ei heikkohermoisille.

Näitä naposteltavia ei suositella henkilöille, jotka ovat herkkiä tuliselle ruoalle, ei myöskään raskaana oleville ja amatööreille! Pidettävä poissa lasten ulottuvilta!


Toimitetaan 454 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Vesi, tomaattitahna, etikka, habanero, tärkkelys (E415), serrano chili, suola, sipuli, valkosipuli, mausteet. Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ ja SOIJASTA. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Vatten, tomatpasta, vinäger, habanero, stärkelse (E415), serrano chili, salt, lök, vitlök, kryddor. Kan innehålla spår av NÖTTER och SOJA. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 65974-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit