ass-blaster-with-outhouse-2
ass-blaster-with-outhouse-3

Ass Kickin Ass Blaster with Outhouse

20,00 €

148 ml järkyttävän vahvaa habanero-kastiketta puuceen näköisessä pakkauksessa! Ripaus kastiketta lihapalan päälle tarjoaa maagisen makuelämyksen. 2 ripausta kastiketta ja istut takuuvarmasti loppuillan vessassa!

Ass Blaster with Outhouse toimitetaan yksittäin pullossa (puuceen näköisessä puisessa pakkauksessa). Pullon sisältää 148 ml sikavahvaa habanero-kastiketta käytettäväksi ruoanlaitossa! Anna lahjaksi tai käytä itse!

Tätä tuotetta ei suositella käytettäväksi henkilöille, jotka ovat herkkiä tuliselle ruoalle, ei myöskään raskaana oleville ja amatööreille! Pidettävä poissa lasten ulottuvilta!

Toimitetaan 148 ml pullossa.

Ainesosat: Habanero, etikka, kapsaisiiniuute, tärkkelys: E415. Porkkana, suola, valkosipuli ja mausteet. Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÄSTÄ ja SOIJASTA. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Habanero, vinäger, capsicum extrakt, stärkelse: E415. Motor, salt, vitlök och kryddor. Kan innehålla spår av NÖTTER och SOJA. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 65970-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit