pysselkit-godsaker-1
pysselkit-godsaker-2

Askartelusarja Herkut

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

8,99 €

Varastossa (3 kpl)
Askartele enemmän kuin koskaan ennen tämän Partykingin askartelusarjan avulla. Paketissa on mukana kaikkea; värillistä paperia ja silmiä, glitteriä ja värillisiä puutikkuja. Askartelemisessa ei ole mitään oikeaa tai väärää ja ikähaarukka on 3-vuotiaasta 99-vuotiaaseen asti.

Askartelusarja Herkut sisältää kaiken, mitä voit ajatella kuuluvaksi päivän askarteluun. Paketissa on mukana: Kuviopaperi 3 mallille, 4 eriväristä paperia, Sticky Base -massaa, glitter-paperia, erikokoisia, itseliimautuvia, pyöriviä silmiä, puutikkuja 2 kokoa, puuvillanarua sekä piipunrasseja, pompomeja ja itseliimautuvia, voimakkaanvärisiä, kumisia koristekiekkoja ja glittervärejä. Mukana inspiraatio.

Mitä voikaan askarrella sarjasta? Voit käyttää pussin sisältöä monella tavalla. Leiki vapaasti materiaaleja ja mielikuvitusta käyttäen. Tee kuvioita tai koristele erilaisia esineitä, kuten kierrätysmateriaaleja, vessapaperirullia, maitopurkkeja sekä vastaavia pompomeilla, piipunrasseilla ja muilla hauskoilla hobby-artikkeleilla, joita tässä sarjassa on mukana. Voit hyödyntää myös pakkauksessa olevia erilaisia sapluunoita ja käyttää sarjaa leikkaa-ja-liimaa-sarjana.

Toimitetaan täydellisenä sarjana.
Tuotenro 71878-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit