apelsinflaskor-losvikt-i-burk-1

Apelsinflaskor Irtotavarana Purkissa

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

14,99 €

Jos appelsiini on mielestäsi hyvänmakuisin hedelmä, tiedämme, että tulet pitämään näistä karkeista, jotka maistuvat appelsiinilta ja ovat pienten pullojen näköisiä! Ihanteelliset pitää kotona, kun makeannälkä iskee!

Apelsinflaskor Irtotavarana Purkissa sisältää hyytelökarkkeja, jotka maistuvat appelsiinilta ja ovat pienten pullojen muotoisia. Toimitetaan purkissa, joka sisältää 2,2 kg.

Ainekset: Sokeri, inverttisokerisiirappi, vesi, maissitärkkelys, glukoosisiirappi, happo (sitruunahappo), luonnollinen aromi, väriaineet (E100, E120), pintakäsittelyaineet (kookosöljy, E903). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, invertsockersirap, vatten, majsstärkelse, glukossirap, syra (citronsyra), naturlig arom, färgämne (E100, E120), ytbehandlingsmedel (kokosolja, E903). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69917-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit