aluminiumburk-med-lock-5
aluminiumburkar-med-lock-69941-11
aluminiumburk-med-lock-6
aluminiumburk-med-lock-4
aluminiumburk-med-lock-3
aluminiumburk-med-lock-2
aluminiumburk-med-lock-7
aluminiumburk-med-lock-8
aluminiumburk-med-lock-9
aluminiumburk-med-lock-10

Alumiinitölkit Kannella

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Ei ole olemassa kätevämpää ratkaisua kantaa mukanaan juomaa kuin alumiinitölkit, ja juuri siitä syystä virvoitusjuomat ja oluet ostetaan yleensä tölkeissä. Nyt voit vihdoinkin säilyttää drinkkejäsi ja grogejasi tölkissä, joissa on hyvin yksinkertaista ottaa mukaan juomaa nyyttikestehin, rannalle ja piknikille. Uskomattoman yksinkertainen, mutta ah niin fantastinen tarvike!

Alumiinitölkit Kannella on alumiinitölkki, jonka kannen voi irrottaa, niin että voit käyttää sitä uudelleen. Toimii sekä helpottaaen kuljetusta että tyylikkäänä juoma-astiana maistuville drinkeille. Tölkki on valmistettu alumiinista ja kansi on muovia. Tölkin tilavuus on 500 ml ja se on kooltaan noin 13 x 5 x 7,5 cm. Myydään 4-pakkauksessa. Ei kestä konepesua. 

  • Tilavuus: 500 ml 
  • Mitat: Noin 13,5 x 7,5 cm 
  • Materiaalit: Alumiini, muovi
  • Lukumäärä: 4-pakkaus
  • Ainoastaan käsinpesu