utsvangda-80-talsbyxor-vinro-1
utsvangda-80-talsbyxor-vinro-2

Alaspäin Levenevät 80-luvun Housut Viininpunainen

49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Farkkujen vallatessa maailman 1960-luvun alussa kyseessä oli samankaltainen suoralahkeinen malli, mitä käytetään tänäkin päivänä. 1970- ja 80-lukujen vaihteessa alaspäin levenevistä housuista tuli kuitenkin hitti. Kukaan ei oikein tiedä, miksi, mutta yksi teoria sille voisi olla, että suorat, kapeat farkut repesivät hieman liian helposti tanssilattialla hypätessä ja pyöriessä. Mutta toista se oli alaspäin levenevissä housuissa, joissa kaikki sujuikin kuin tanssi!

Alaspäin Levenevät 80-luvun Housut Viininpunainen on saatavilla kolmessa eri aikuisten koossa. Näihin housuihin pukeutuneena osoitat kunnon kasarihenkeä. Housut ovat identtiset 80-luvun klassisten, alaspäin levenevien housujen kanssa ja loistava asuvalinta naamiaisiin.

  • Materiaali: 100% Polyesteri
  • Koot: Small/Medium, Medium/Large ja X-Large (aikuisten koot)
  • Sis. yhdet housut
  • Ei sisällä kenkiä
  • Pestään 30°C lämpötilassa

Tämä on Leg Avenue™ -tuote. Leg Avenue tunnetaan naamiaisasuistaan, jotka ovat fantastista laatua. Asut voivat maksaa hieman enemmän kuin tavanomaiset, mutta nämä ovatkin aivan omaa luokkaansa! Eivätkä siis verrattavissa muihin naamiaisasuihin. Hyvälaatuisen kankaan ansiosta voit pestä ja käyttää asua uudelleen kerta toisensa jälkeen.