akta-krokant-storpack-78513-2

Aito Krokantti Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

22,99 €

2 kg

Varastossa (2 kpl)
Jos et ole vielä kokeillut AITOA krokanttia, niin nyt on jo korkea aika. Vai onko se jo sinulle tuttu? No, siinä tapauksessa meidän ei tarvitse selittää sinulle, miksi sinun pitäisi ostaa sitä 2 kiloa. Ne, jotka tuntevat tämän makeisen, tietävät syyn! 

Aito Krokantti Suurpakkaus sisältää herkullista suklaakuorrutettua krokanttia. 

Myydään 2 kg:n suurpakkauksessa. 

Ainesosat: Sokeri, kasvirasvat (shea- ja kookosöljy), glukoosisiirappi, voi, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), E476, suola, luonnollinen aromi (vanilja). Saattaa sisältää jäämiä maapähkinöistä, hasselpähkinöistä, mantelista. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksessa olevat tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: Socker, vegetabiliskt fett (shea- och kokosolja) , glukossirap, smör, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), E476, salt, naturlig arom (vanilj). Kan innehålla spår av jordnötter, hasselnötter, mandel. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 78513-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit