vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
act-ii-butter-lovers-popcorn-72391-2

ACT II Butter Lovers Popcorn

5,99 €

Pidätkö voinmausta? Totta kai pidät - voi on nimittäin hienoin juttu, mitä maapallolta löytyy, ja kaikista mahtavinta se on popcorneissa! Joten valitse ACT II seuraavaan leffailtaan kotona ja nauti ihanasta voinmausta! Voi on herkkua! 

ACT II Butter Lovers Popcorn sisältää 3 pussia popcorninsiemeniä, joista valmistuu poppaamalla ekstra voisia popcorneja. Toimitetaan 234 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Maissi, palmuöljy, suola, vähemmän kuin 2%; luonnollisia aromeja, väri (annato), Hapettumisenestoaine [E319, E330]. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ole mainittu. Ingredienser: Majs, palmolja, salt, mindre än 2% av; naturlig arom, färg (annato), Antioxidationsmedel [E319, E330]. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72391-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit