Näytä suurempi kuva

100 Craft Beers Bucket List Raaputustaulu

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1605
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
19,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Rakastatko olutta? Haluatko kokeilla uusia makuja ja löytää uusia olutkulttuureja? Tällä bucket listilla saat ihania vinkkejä uusista oluista samalla, kun saat hienon taulun ripustettavaksi seinälle sinne kotiisi. Kun olet kokeillut uutta listassa olevaa olutta, raaputat yksinkertaisesti sitä, ja ennen kuin huomaatkaan, olet kokeillut kaikkia 100 kappaletta erilaisia oluita!

100 Craft Beers Bucket List Raaputustaulu on oikein hieno tavara annettavaksi lahjana läheiselle olutystävälle tai itsellesi! Jokainen kerran, kun olet kokeillut uutta olutta, joka on listalla, raaputat yksinkertaisesti ruutua, joka on nimen alla. Tämä taulu on lisäksi niin koristeellinen, että siitä tulee hieno sisustustarvike kotiisi. 

  • Materiaali: Pahvi
  • Mitat: 42 x 59,4 cm
  • Kehys ei sisälly

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen50600 tai ladata ne manuaalisesti.
castle