Hem
Teemat Juhlapäivät Ylioppilasjuhlat 2022

Ylioppilasjuhlat 2022

Koeviikkoja, pitkää tai lyhyttä matematiikkaa, kieliä, fysiikkaa, kemiaa ja mitä vielä? Lukiolaisen kalenteri ja elämä on useamman vuoden ajan täynnä erilaisia opintoja ja niihin liittyviä läksyjä ja kokeita. Parista vuodesta aina neljään vuoteen asti venyvät lukio-opinnot saattavat puuduttaa ja tuntua välillä jopa turhauttavalta. Siihen päälle sitten ylioppilaskirjoitukset, joihin valmistaudutaan käytännössä koko lukioajan ja joissa olisi hyvä onnistua, jotta paikka jatko-opintoihin aukeaisi vaivattomammin. Sitten koittaa päivä, jota kaikki lukiolaiset odottavat kuin kuuta nousevaa, päivä, jolloin saat tietää koetuloksesi ja sen, pääsetkö ylioppilaaksi. Mikäli niin onnellisesti pääsee käymään, se tietää kunnon bileitä, sillä ylioppilasjuhlat ovat lukiolaisen urakan huipennus ja mahtava osa nuoren elämää.

Nyt varsinkin ylioppilasjuhlat 2022, eli lakkiaiset voivat olla monelle vielä entistäkin suurempi huipennus, sillä pandemian takia monet ovat joutuneet opiskelemaan etänä ja kontaktit koulukavereihin ovat saattaneet olla enemmän tai vähemmän virtuaalisia. Onkin hyvä, että ylioppilasjuhlat 2022 saadaankin juhlia rajoituksetta ja nauttia niistä täysin siemauksin. Juhlia järjestettäessä kannattaa ehdottomasti tutustua Partykingin kattavaan valikoimaan erilaisia tuotteita aina erilaisista kattaustarvikkeista koristeisiin. Lakkiaiset on suuri juhla, johon kutsutaan usein ystävät, sukulaiset ja perheenjäsenet ja se on monesti myös juhlakalulle tilipäivä, sillä usein ylioppilaita halutaan muistaa ruusuin ja rahalahjoin. Raha on usein enemmän sukulaisten ja perheen asia, ystävää voi muistaa halutessaan myös muilla keinoin. Partykingin valikoimista löytyykin runsaasti erilaisia tuotteita, joita voit antaa ylioppilaalle lahjaksi. Voit lahjan lisäksi muistaa tuoretta ylioppilasta myös erilaisin kortein, joiden valikoima hehkuu runsauttaan.

Yo-juhlat ovat monelle nuorelle yksi elämän tärkeimmistä asioista ja juhlat ovat usein sen mukaiset. Tuoretta ylioppilasta juhlitaan usein ensin koululla, jossa nuori vastaanottaa todistuksen ja jossa päähän asetellaan ylioppilaslakki. Sen jälkeen siirrytään usein varsinaisiin juhlallisuuksiin erilliseen juhlatilaan tai nuoren kotiin, johon kokoontuu sitten koko suku, ystävät, perheet, kummit, kaimat ja naapurit. Siinä päivitellään sitten onnellisena koko ylioppilaan opiskeluhistoria ja tulevaisuuden suunnitelmat, ennen kuin juhlakalu päästetään omille teilleen juhlimaan. Varsinaiset valmistujaiset alkavat usein vasta kaikkien virallisuuksien ollessa ohi, kun nuoret pääsevät keskenään juhlimaan. Partykingiltä löytyy monenlaista hauskaa, peleistä pehmoleluihin, joilla voit ilahduttaa muita ylioppilaita. Voit myös tutustua juomasekoituksiimme, joiden avulla saat tehtyä sellaisia drinkkejä, että aamulla saattaa olla kadoksissa itsetunnon lisäksi myös ylioppilaslakki. Olipa juhlien laatu ja ajankohta sitten mikä tahansa, voit aina luottaa siihen, että partyking palvelee sinua monenlaisissa tarpeissa. Siksi uskallammekin toivottaa tuleville ylioppilaille onnea ja menestystä. Skål!
Lue lisää