vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Ylioppilas

Laulakaa ylioppilaan onnen päivistä! Onnenpäiviä ne tosiaankin ovat, sillä odotettavissa on täydellisen euforian ja ilon täyttämä päivä - ja järjestääksesi ylioppilasjuhlat vailla vertaa, olet löytänyt juuri oikean kategorian! Täältä löydät kaiken tarvitsemasi ylioppilasjuhliin, me myös autamme sinua koko prosessin läpi viemisessä - tästä tuotekategoriasta löydät kaikkea lakkiaisten kutsukorteista, lakeista ja lautasista ylioppilaslahjoihin. Täältä löytyvät myös ylioppilaan kaulaan ripustettavat tärkeät tavarat ja katsokin että valitset fiksusti, koska se jolla on parhaat asusteet kaulassaan, voi saada paras sukulainen/ystävä -tittelin! Se on ylioppilasjuhlien pakollinen juttu! Ylioppilaspäivä on pitkä ja täynnä aktiviteetteja. Valmistautuaksesi kaikkeen, täältä löydät esimerkiksi ylioppilaslakin sateensuojia varalle. Ei ole pahaa olla valmistautunut, ja ettei ylioppilaan tarvitsisi olla mistään huolissaan, olemme täällä auttamassa sinua koko päivän. Autamme sinua luomaan ikimuistoisen päivän!

Vuoden 2024 ylioppilasjuhliin Partyking suosittelee ensinnäkin erilaisia tuotteita, kuten samppanjalaseja, lautasia ja aterimia, jotta vieraat voivat syödä ja juoda hyvin. Myös lakkiaisten kutsukortit on hyvä olla, jotta vieraat ylipäätään tietävät, että tulossa on ylioppilasjuhlat! Vai mitä? Mutta ethän unohda kaikkein tärkeintä – ylioppilasjuhlien koristeita! Mitä kivaa on juhlissa, joissa ei ole kunnolla koristeita? Tai juhlat, joissa ei ole paljon serpentiiniä ja ilmapalloja? Voit vain voittaa 100 % koristelemalla liikaa alikoristelun sijaan (kokeneen ylioppilaskuninkaan vinkki). Muistathan, että itse ylioppilas voi vaikuttaa ihanalta ja rohkealta, mutta samalla hermostuneelta, sillä tämä on viimeinen päivä, kun vanha porukka on koolla.

Varmista siksi EXTRA huolellisesti, että ylioppilas saa todella onnistuneen viikon/päivän! Ehkäpä voit ripustaa hänen kaulaansa 34 nallea 20:n sijaan? Hanki mieluiten viisi tai kuusi ylimääräistä pientä Moët-pulloa kahden sijaan! Tällä tavoin ylioppilas voi tuntea vieläkin selvemmin olevansa arvostettu ja pystyy ehkä rentoutumaan aivan eri tavalla. Voit myös varmistaa, ettei esille pääse kiusallisia kuvia hänestä istumassa kakkaamassa vessassa hänen ollessaan vielä lapsi, ja valitse sen sijaan jokin söpö muotokuva! Onpa kyseessä ylioppilasjuhlat Turussa, ylioppilasjuhlat Oulussa tai ylioppilasjuhlat Helsingissä, löydät kaiken tarvittavan vuoden 2024 ylioppilasjuhliin täältä! Lyhyesti sanottuna, meiltä löydät kaiken ylioppilasjuhliin 2024, siis... KAIKEN!
Lue lisää