xmas-tranbar-blabar-fudge-80200-1

Xmas Karpalo & Mustikka Fudge

 14,90 €  4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Vain paras on tarpeeksi hyvää joulun aikaan, joten valitset tietysti Gardiners of Scotlandin makeiset - perheyrityksen, joka on erikoistunut Skotlannin perinteisiin makeisiin. Täältä saat herkullista fudgea, joka maistuu hyvältä karpalolta ja mustikalta. Hiton hyvä! 

Xmas Karpalo & Mustikka Fudge myydään 250 g:n laatikossa.

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, makeutettu rasvaton kondensoitu maito, palmuöljy*, voi (maito), luonnollinen karpaloaromi, luonnollinen mustikka-aromi, suola. *sertifioiduista kestävistä elintarvikelähteistä. Ei sisällä kovetettuja öljyjä tai rasvoja. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 
Ingredienser: socker, glukossirap, sötad kondenserad skummjölk, palmolja*, smör (mjölk), naturlig tranbärsarom, naturlig blåbärsarom, salt. *från certifierat hållbara livsmedelskällor. Innehåller inga härdade oljor eller fetter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. 
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jos muuta ei ole mainittu. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.