xmas-tranbar-blabar-fudge-80200-1

Xmas Karpalo & Mustikka Fudge

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

14,99 €

Vain paras on tarpeeksi hyvää joulun aikaan, joten valitset tietysti Gardiners of Scotlandin makeiset - perheyrityksen, joka on erikoistunut Skotlannin perinteisiin makeisiin. Täältä saat herkullista fudgea, joka maistuu hyvältä karpalolta ja mustikalta. Hiton hyvä! 

Xmas Karpalo & Mustikka Fudge myydään 250 g:n laatikossa.

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, makeutettu rasvaton kondensoitu maito, palmuöljy*, voi (maito), luonnollinen karpaloaromi, luonnollinen mustikka-aromi, suola. *sertifioiduista kestävistä elintarvikelähteistä. Ei sisällä kovetettuja öljyjä tai rasvoja. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 
Ingredienser: socker, glukossirap, sötad kondenserad skummjölk, palmolja*, smör (mjölk), naturlig tranbärsarom, naturlig blåbärsarom, salt. *från certifierat hållbara livsmedelskällor. Innehåller inga härdade oljor eller fetter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. 
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jos muuta ei ole mainittu. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 80200-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit