watch-ya-mouth-spel-1
watch-ya-mouth-spel-2
watch-ya-mouth-spel-3
watch-ya-mouth-spel-4
watch-ya-mouth-spel-5

Watch Ya Mouth Peli

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

alkaen 

24,99 €

Valmistaudu nauruun, kuolaamiseen ja vähemmän imarteleviin ilmeisiin tällä uskomattoman viihdyttävällä pelillä! Suupieliä venyttävällä mouthguard-suusuojalla tulee olemaan todellinen haaste pystyä sanomaan mitään, ja tässä pelissä sinun on sanottava erityisen vaikeita lauseita, riimejä ja kuvauksia. Laajennuspaketin avulla voit mukauttaa pelin sekä perheillalle että etkoille, tai tehdä pelistä vielä vaikeamman Throwdown Editionilla, joka koostuu haasteista, jotka ovat yhtä mahdottomia kuin hauskoja. Peli joka sopii kaikkiin tilanteisiin ja yhdessäoloon.

Watch Ya Mouth Peli on lautapeli, johon kuuluu mouthgurdin asettaminen suuhun, mikä kiristää suupielet maksimiin, ja sitten sinun pitäisi yrittää sanoa lauseita, jotka ovat pelikortilla. Sitä pelataan ryhmissä; yksi tiimistä sanoo lauseet ja muiden pitäisi arvata mitä sanotaan.  Joukkue, joka arvaa oikein useimmin, voittaa. On myös olemassa 2 laajennuspakettia, joissa on perheystävällisiä lauseita, ja yksi hieman uskaliaammilla lauseilla yli 18 vuotta täyttäneille(NSFW). Throwdown Edition on vaihtoehtoinen versio pelistä, joka keskittyy suuhun liittyviin haasteisiin lauseiden sijaan, kuten laulaminen, näytteleminen tai tyypillisen juhlapelin pelaaminen. Kaikki pelit / laajennukset tulevat englanniksi ja vaativat  3+ pelaajaa. 

  • Sisältää pelikortit ja mouthguard-osat (Throwdown Edition sisältää myös tarpeellisia tavaroita haasteisiin, kuten pillejä ja palloja)
  • Kieli: Englanti
  • Ikä: 6+ vuotta (18+ vuotta NSFW Laajennuksessa 1)
  • Pelaajat: 3+ kpl (4+ kpl Throwdown Edition)
  • Peliaika: 15-30 min (30-60 min. Throwdown Edition)
  • Peligenre: Perhepeli, juhlapeli, seurapeli
Tuotenro 69262

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit