Valikko

Verkkotoppi Korkeilla Verkkohousuilla Mustat

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Lyhyt verkkotoppi, jossa pitkät hihat ja korkeat verkkohousut... niin, eipä sitä paljon muuta tarvitse tullakseen luokitelluksi maailman ehdottomasti kauneimmaksi naiseksi. Naamiaisiin, koti-iltoihin ja seksikkäisiin hetkiin.

Verkkotoppi Korkeilla Verkkohousuilla Mustat on kuuma asukokonaisuus, joka saa kumppanisi pään sekoamaan. Paketissa on rintojen alle yltävä verkkotoppi ja korkeat verkkohousut - molemmat mustat. Toppi ja housut on valmistettu polyamidista/nailonista ja spandeksista, joka tekee niistä erittäin joustavat. Käytä seksikkäissä illoissa tai naamiaisissa. Huomaa, että mallin päällä olevat rintaliivit ja alushousut, jotka ovat verkkotopin ja verkkohousujen alla, eivät ole mukana.

  • Materiaali: Polyamidi/nailon, spandex
  • Koko: Aikuisten One size
  • Määrä: Myydään yksittäin
  • Hyvä istuvuus ja joustavuus
  • Pesuohje: 30°C

Tämä on Leg Avenue™ -tuote. Leg Avenue on tunnettu korkealaatuisista naamiaisasuistaan. Ne ehkä maksavat vähän enemmän, mutta ovat aivan omaa luokkaansa! Niitä ei siis voi verrata muihin naamiaisasuihin. Laadukkaan kankaan ansiosta voit pestä ja käyttää asua useita kertoja.