rysk-president-piggyback-maskeraddrakt-1

Venäläinen Presidentti Reppuselkä Naamiaisasu

59,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Melker
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Den var jätte rolig o såg jätte bra ut (vann en tävling på min skola med den) men tyckte att benen som man stoppar själv hängde lite för mycket ut över axlarna på presidenten. Men der var inget som en säkerhetsnål inte kunde fixa.
  2 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ei sitä ihan joka päivä pääse venäläisen presidentin lähelle ja vieläpä venäläisellä presidentillä ratsastaminen ei ole ihan tavallista. Siksi se olisikin uskomattoman hauskaa kokeilla joskus! Ystäväsi saavat olla venäläisen presidentin vieressä, kun sinä saat kokeilla istua hänen olkapäivään, mieti mikä kokemus! Nyt voit yliviivata sen bucketlistiltäsi.

Venäläinen Presidentti Reppuselkä Naamiaisasu on musta polyesteriasu, jossa on venäläinen presidentti mustassa puvussa ja punaisessa solmiossa.  Naamiaisasussa on täytetty kuminen pää sekä täytetyt kädet ja jalat, jotka luovat illuusion, että diktaattori kantaa sinua olkapäillään. Asu kiinnitetään vyötärölle resorin avulla.

One size (aikuisten koko).

Mallin t-paita ei sisälly pakkaukseen.

Huomioithan, että sinun täytyy täyttää puvun osia omalla täytteellä, kuten sanomalehdillä, saavuttaaksesi kuvan mukaisen tuloksen!