vem-i-rummet-pocket-fragespel-80358-4

Vem i rummet? Taskuvisa

9,90 €

art.nr 80358-1
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Kuka huoneessa olijoista pissaa suihkussa ja kuka huoneessa olijoista selviäisi lyhyimmän ajan hengissä autiolla saarella? Kenellä on paras radioääni, kuka tutkii muiden ihmisten kylpyhuoneen kaapit ja kuka tarvitsee pisimmän ajan Ikean kirjahyllyn kasaamiseen.

Vem i rummet? Taskuvisa on mielettömän viihdyttävä, haastava ja mukaansatempaava seurapeli, jossa paljastamme, millainen kuva meillä on toisistamme ja mitä oikeastaan ajattelemme ja uskomme muista. Pelissä selviää millainen käsitys ystävillämme on meistä – tässä taskuversiona! 

Peli sisältää yli 165 mieletöntä, noloa ja henkilökohtaista kysymystä, jotka kaikki alkavat lauseella Vem i rummet...? Nosta kortti, lue kysymys ääneen kaikkien kuullen, anna kaikkien miettiä muutaman sekunnin ajan, laske kolmeen ja anna sitten kaikkien pöydässä olevien osoittaa juuri sitä henkilöä, joka heidän mielestään sopii parhaiten vastaukseksi kysymykseen. Ole valmiina moniin yllätyksiin, nolostumisiin ja hauskoihin keskusteluihin! Vem i rummet...? on täydellinen peli kaikille etkoille tai päivällisille!

  • Ikäsuositus: 16+
  • Peliaika: 15-45 minuuttia
  • Pelaajamäärä: 3+
  • Kieli: Svenska/Ruotsi
  • Sisältää 165 kysymystä

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit