fargskiftande-badshorts-orangegul-86462-4
fargskiftande-badshorts-orangegul-86462-2
fargskiftande-badshorts-orangegul-86462-3
youtube video play

Väriä Vaihtavat Uimashortsit Oranssi/Keltainen

 39,90 €  22,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Miksi ostaa kahdet eriväriset uimashortsit, kun voit ostaa nämä taikashortsit, jotka tarjoavat sinulle upean 2-in-1-toiminnon? Voimme luvata, että kaikki uima-allasjuhlien vieraat ovat niin vaikuttuneita uusista uimashortseistasi, että heidän on vaikea irrottaa katsettaan pois sinusta! 

Väriä Vaihtavat Uimashortsit Oranssi/Keltainen sisältää tämän vuoden tyylikkäimmät uimashortsit, jotka vaihtelevat oranssina ja keltaisena. Täydelliset päivään rannalla, uima-altaalla tai saunassa! 

  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Saatavilla koot: Small, Medium, Large, X-Large ja XX-Large

Näin se toimii: Väriä vaihtavat uimashortsimme vaihtavat väriä lämpötilan mukaan. Noin 27 celsiusasteessa väri muuttuu. Uimashortseja lämmittää kehon lämpö ja aurinko. Heti kun ne joutuvat kosketuksiin veden kanssa tai niitä jäähdytetään muulla tavalla, värit muuttuvat välittömästi. 

Koot: Uimashortist ovat istuvuudeltaan normaalit ja normaalikokoiset. Valitse tavallisesti käyttämäsi koko. 

Pesuohje:Konepesu hellävaraisella ohjelmalla, enintään 30 asteessa. Ripustettava kuivumaan (vältä suoraa auringonvaloa).