fargskiftande-badshorts-for-barn-lilarosa-86481-1

Väriä Vaihtavat Uimashortsit Lapsille Violetti/Vaaleanpunainen

 29,90 €  15,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

On kesä, on kuuma ja vietät päivän kavereidesi kanssa paikallisessa uimahallissa. Kuvittele kuinka onnekas olet, kun olet juuri ostanut itsellesi tämän vuoden ehdottoman tyylikkäimmät uimahousut, joiden kanssa voit komeilla koko päivän! 

Väriä Vaihtavat Lasten Uimashortsit Violetti/Vaaleanpunainen sisältävää tämän vuoden tyylikkäimmät uimashortsit, jotka vaihtelevat keltaisen ja vihreän väreissä. Täydellinen päivään rannalla, uima-altaalla tai allasjuhlissa! 

  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Saatavilla koot: Small, Medium, Large ja X-Large 

Näin se toimii: Uimashortsit vaihtavat väriä lämpötilan mukaan. Noin 27 celsiusasteessa väri muuttuu. Uimashortseja lämmittää kehon lämpö ja aurinko. Heti kun ne joutuvat kosketuksiin veden kanssa tai niitä jäähdytetään muulla tavalla, värit muuttuvat välittömästi. 

Koot: Uimashortsit ovat istuvuudeltaan normaalit ja normaalikokoiset. Valitse tavallisesti käyttämäsi koko. 

Pesuohje:Konepesu hellävaraisella ohjelmalla samanlaisten värien kanssa, enintään 30 asteessa. Ripustettava kuivumaan (vältä suoraa auringonvaloa).