fargskiftande-badshorts-for-barn-blagron-86475-1

Väriä vaihtavat Uimashortsit Lapsille Sininen/Vihreä

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Anna lapsesi olla uimahallin kuningas näillä sairaan siisteillä uimahousuilla, jotka vaihtavat väriä lämpötilan mukaan. Kaverit ovat taatusti niin vaikuttuneita näistä simmareista, että he puhuvat vanhempansa pyörryksiin, koska he haluavat oman parin! 

Väriä vaihtavat Uimashortsit Lapsille Sininen/Vihreä sisältää vuoden siisteimmät uimashortsit, jotka muuttavat värejä sinisestä vihreään. Täydellinen asu päivään rannalla, uima-altaalla tai allasbileissä! 

  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Saatavilla koot: Small (4–6 vuotta), Medium (6–8 vuotta), Large (8–10 vuotta) ja X-Large (10–12 vuotta) 

Näin se toimii: Uimashortsit vaihtavat väriä lämpötilan mukaan. Noin 27 celsiusasteessa väri muuttuu. Uimahousuja lämmittää kehon lämpö ja aurinko. Heti kun ne joutuvat kosketuksiin veden kanssa tai niitä jäähdytetään muulla tavalla, värit muuttuvat välittömästi! 

Koot: Uimashortsit ovat istuvuudeltaan normaalit ja normaalikokoiset. Valitse tavallisesti käyttämäsi koko. 

Pesuohje: Konepesu hellävaraisella ohjelmalla samanväristen kanssa, enintään 30 asteessa. Ripustetaan kuivumaan (vältä suoraa auringonvaloa).