fargskiftande-baddrakt-for-barn-lilarosa-86447-1

Väriä Vaihtava Lasten Uimapuku Violetti/Vaaleanpunainen

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Anna lapsesi saada salaisia supervoimia tässä superhienossa uimapuvussa, joka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan! Lapsi taatusti rakastaa uutta uimapukuaan, kun taas muita uimareita todella kiehtovat sen maagiset väriä vaihtavat voimat.

Väriä Vaihtava Lasten Uimapuku Violetti/Vaaleanpunainen sisältää siistin korkealaatuisen uimapuvun lapsille, joka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Täydellinen asu päivään rannalla, uima-altaalla tai saunassa istuessa! 

  • Materiaali: 95 % polyesteri, 5 % elastaani
  • Saatavana koot: Small, Medium, Large ja X-Large 

Näin se toimii: Väriä vaihtavat uimapukumme vaihtavat väriä lämpötilan mukaan. Noin 27 celsiusasteessa väri muuttuu. Uimapukua lämmittävät kehon lämpö ja aurinko. Heti kun se joutuu kosketuksiin veden kanssa tai sitä jäähdytetään muulla tavalla, värit muuttuvat välittömästi! 

Koot: Uimapuku on malliltaan normaalisti istuva ja normaalikokoinen. Valitse tavallisesti käyttämäsi koko. 

Pesuohje: Konepesu hellävaraisella ohjelmalla samanlaisten värien kanssa korkeintaan 30 asteessa. Ripustetaan kuivumaan (vältä suoraa auringonvaloa).