vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vampyrtander-i-pase-1

Vampyyrinhampaat Pussissa

1,49 €

Iske hampaat kiinni näihin hauskoihin ja maistuviin makeisiin. Täydelliset karkkikulhoon karkki-tai-kepponen-kierrokselle tai halloweenjuhlaan. Sopivan ulkonäön lisäksi karkeissa on ihanan hedelmäinen maku.

Vampyyrinhampaat Pussissa ovat pehmeitä geeli/vaahtomakeisia, jotka näyttävät vampyyrinhampailta ja maistuvat hedelmältä ja kermalta. Pussissa on kolmen värisiä makeisia: vihreä, keltainen ja pinkki. 

Toimitetaan 99 gramman pakkauksissa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, vesi, liivate (naudasta), kosteutta säilyttävä aine: sorbitolisiirappi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, maitohappo; maitoproteiini, aromiaineet, pintakäsittelyaineet: mehiläisvaha ja karnaubavaha; hedelmä- ja vihannestiiviste (mustaviinimarja, porkkana), väriaineet: E120, E141 (ii), E171. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä, jos muuta ei ole mainittu.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. Ingredienser: Glukossirap, socker, vatten, gelatin (från nöt), fuktighetsbevarandemedel: sorbitolsirap, surhetsreglerande medel: citronsyra, mjölksyra; mjölkprotein, aromämnen, ytbehandlingsmedel: bivax och karnaubavax; frukt- och grönsakskoncentrat (svartvinbär, morot), färgämnen: E120, E141 (ii), E171. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 56031-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

7

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit