vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
sockerbitar-losvikt-i-burk-1

Sockerbitar Irtomakeiset Rasiassa

9,99 €

0,82 kg

Tilapäisesti loppu
Miten joku voi maistua niin hyvältä? Sitä kysymystä joudumme kysymään itseltämme joka kerta, kun heitämme sokeripalan suuhumme. Herkullisia, makeita ja todella hauskoja karkkeja - nyt saatavilla suurpakkauksessa!

Sockerbitar Irtomakeiset Rasiassa sisältää makeita vaahtokarkkeja, joita myydään 0,82 kg:n suurpakkauksessa 

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, inverttisokerisiirappi, liivate, kasviöljyt (palmu*, kookos), pintakäsittelyaine (karnaubavaha), aromit (mm. vanilliini). Voi sisältää maitoa. Tuotteen sisältö voi vaihdella. Tarkista siksi aina tuotesisältö alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos muuta ei ilmoiteta. 

Ingredienser: Socker, glukossirap, invertsockersirap, gelatin, vegetabiliska oljor (palm*,kokos), ytbehandlingsmedel (karnaubavax), arom (bl.a vanillin). Kan innehålla mjölk. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 70154-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

12

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit