friluftsmugg-med-karbinhake-1
friluftsmugg-med-karbinhake-71472-5
friluftsmugg-med-karbinhake-3
friluftsmugg-med-karbinhake-4

Ulkomuki Karbiinikoukulla

9,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Julia
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Bra kvalitet den varma oboyen höl sig varm ett bra tag.
  1 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tunnetko jonkun oikein paljon ulkoilevan ihmisen, jolle aiot ostaa lahjan? Jonkun, joka viettää mielellään aikaansa luonnossa vaelluksella tai teltassa? Siinä tapauksessa tämä lujatekoinen metallimuki on ihanteellinen valinta. Mukia on helppo kantaa vaelluksella ja lisäksi se kestää avotulen päällä lämmittämisen. Muki säilyttää sitä paitsi lämmön yhtä hyvin kuin tavallinen termos (ilman kanssa tietenkin).

Ulkomuki Karbiinikoukulla on kätevä ja erittäin kestävä metallimuki, jossa on karbiinikoukku, jonka avulla se on helppo kiinnittää vyöhön tai selkäreppuun. Muki kestää sekä lämmityksen hellalla että konepesun.

 • Materiaali: Ruostumaton metalli
 • Lukumäärä: 1 kpl
 • Tilavuus: 300 ml