tweek-fruity-fresh-73240-1

Tweek Fruity Fresh

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

3,49 €

Kun sanot lapsillesi, että hedelmä on paras makeinen, he tulevat uskomattoman iloisiksi, sillä tarkoitat tietysti näitä hedelmäisiä makeisia! Paljon kuitua ja vähän sokeria, joten niissä on sekä paljon hyötyjä että hyvää makua ja hedelmäaromien sekoitus luo suuhun ihanan raikkaan makuräjähdyksen.

Tweek Fruity Fresh sisältää vadelman, mansikan, sitruunan, limen, mandariinin ja metsämarjan makuisia viinikumimakeisia. Tweekin viinikumi sisältää vain vähän sokeria ja kaloreita, ja paljon kuitua ja luonnollisia maku- ja väriaineita. Myydään 80 g pussissa.

Ainesosat: Polydekstroosi (kuitu), isomalto-oligosakkaridit*, vesi, naudan gelatiini, makeutusaineet (erytritoli, steviolglykosidit), luonnolliset aromit, happamuudensäätöaine (omenahappo), auringonkukkaöljy, uutteet (bataatti, värisaflori, musta porkkana), pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää, muuta pähkinää, maitoa, vehnää, soijaa. *glukoosin lähde. Sisältää makeutusaineita. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita. Ingredienser: Polydextros (fiber), isomaltooligosackarider*, vatten, nötgelatin, sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider), naturliga aromer, surhetsreglerande medel (äppelsyra), solrosolja, extrakt från (sötpotatis, färgtistel, svart morot), ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Kan innehålla spår av jordnötter, nötter, mjölk, vete, soja. *glukoskälla. Innehåller sötningsmedel. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges
Tuotenro 73240-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit