stodstrumpor-semla-73993-1
stodstrumpor-semla-73993-2

Tukisukat Laskiaispulla

14,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tukisukat parantavat verenkiertoa ja ehkäisevät jalkojen väsymistä ja turpoamista. Täydelliset käytettäväksi silloin, kun istut pitkiä aikoja, esimerkiksi juna- tai lentomatkoilla. Nämä tukisukat laskiaispullien kuvilla eivät näytä ainoastaan hauskoilta, vaan ne antavat myös miellyttävän tuen.

Tukisukat Laskiaispulla sisältää 2 turkoosia tukisukkaa, jossa on laskiaispullia ja vaaleanpunaisia yksityiskohtia. Sukat on valmistettu 80 % puuvillasta, 17 % polyamidista ja 3 % elastaanista, ja ne on saatavana 2 koossa, jotka sopivat sekä miehille että naisille.

Erityinen anatominen muotoilu stimuloi verenkiertoa ja ehkäisee jalkojen väsymistä ja turpoamista sekä vähentää suonikohjuja ja verihyytymiä. Erityinen neulos tarjoaa mukavan hierovan vaikutuksen. Tämä yksinkertaisempi tukisukka sopii sinulle, jonka jalat väsyvät helposti, lähdet lennolle tai lisäylellisyydeksi arkeen jaloille.

  • Materiaali: 80 % puuvillaa, 17 % polyamidia, 3 % elastaania
  • Koko: 36-40 ja 41-45 
  • Kompressiovoima 11-14 mmHg
  • Myydään pareittain