stodstrumpor-kanelbulle-73992-1
stodstrumpor-kanelbulle-73992-2

Tukisukat Kanelipulla

14,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Alma
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Älä unohda tukisukkia, kun olet lähdössä matkalle! Et tule katumaan! Ja kai tiedät, ettei tukisukkien tarvitse olla yksivärisiä ja ikäviä? Katso näitä tukisukkia, jossa on kuvia kanelipullista. Ne näyttävät hauskoilta ja tuntuvat miellyttäviltä jaloissa!

Tukisukat Kanelipullat ovat 2 sinistä sukkaa, joissa on ruskeat kanelipullat ja keltaiset yksityiskohdat. Sukat on valmistettu 80 % puuvillasta, 17 % polyamidista ja 3 % elastaanista ja ne on saatavana 2 koossa, jotka sopivat sekä miehille että naisille.

Erityinen anatominen muotoilu stimuloi verenkiertoa ja ehkäisee jalkojen väsymistä ja turpoamista sekä vähentää suonikohjuja ja verihyytymiä. Erityinen neulos tarjoaa mukavan hierovan vaikutuksen. Tämä yksinkertaisempi tukisukka sopii sinulle, jonka jalat väsyvät helposti, lähdet lennolle tai lisäylellisyydeksi arkeen jaloille.

 • Materiaali: 80 % puuvillaa, 17 % polyamidia, 3 % elastaania
 • Koko: 36-40 ja 41-45 
 • Kompressiovahvuus- 11-14 mmHg
 • Myydään pareittain