stodstrumpor-kaffekopp-94747-1
stodstrumpor-kaffekopp-94747-2

Tukisukat Kahvikuppi

14,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Saisiko olla kupillinen kahvia? Mukavan tukisukkaparin muodossa? No, tätä tilaisuutta et yksinkertaisesti VOI jättää käyttämättä. Pari erittäin mukavia tukisukkia, joissa on kuvia elämän eliksiiristä – KAHVISTA!

Tukisukat Kahvikuppi ovat väriltään tummansiniset ja varustettu vaaleansinisillä kantapäillä ja varvasosioilla, ja niihin on painettu höyryäviä, aluslautasellisia kahvikuppeja. Erityinen anatominen muotoilu stimuloi verenkiertoa, ehkäisee jalkojen väsymistä ja turpoamista sekä vähentää suonikohjuja ja veritulppia. Erikoisompeleet tarjoavat miellyttävän hierovan vaikutuksen. Tämä yksinkertainen tukisukka sopii niille, joiden jalat väsyvät helposti, lentomatkoille tai tuomaan pientä luksusta jaloille arkena.

  • Materiaali: 61 % puuvilla, 31 % polyamidi, 8 % elastaani
  • Koko: 36–40 ja 41–45 
  • Puristusvoima: 11–14 mmHg
  • Myydään pareittain