vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
tropic-dream-passion-77583-2

Tropic Dream Passion

2,99 €

Tropic Dream on sarja eksoottisia hedelmäjuomia ja alkoholittomia drinkkejä. Tämä eksoottinen passionhedelmäjuoma, johon on sekoitettu auringossa kypsyneitä appelsiineja, sopii yhtä hyvin janonsammuttajaksi kuin pohjaksi eksoottisiin drinkkeihin tai aamiaiseksi.

Kaada hyvin jäähdytetty Tropic Dream Passion lasiin. Sulje silmäsi ja kuvittele olevasi eksoottisessa paikassa auringossa. Rauhallisuus aurinkovarjon alla, rantaan lyövien aaltojen ääni, kilisevät jääpalat kädessäsi olevassa lasissa. Tunne trooppisen raikas ja hieman kirpeä tuoksu. Maista passionjuomaa ja nauti eksoottisen maailman mausta.

Vinkki: Korista juoma limeviipaleella.

Tropic Dream on sarja eksoottisia hedelmäjuomia ja alkoholittomia drinkkejä, jotka tuotetaan Ruotsissa. Hedelmäjuomat sisältävät aina sekoituksen vähintään 2 eksoottisesta hedelmästä, mikä antaa jännittävän makuelämyksen. Nämä alkoholittomat juomat voidaan nauttia sellaisenaan tai haluttaessa sekoittaa alkoholin kanssa. Maut ovat klassisia cocktaileja – suosittuja, hedelmäisiä drinkkejä, jotka sopivat kaikkiin juhlatilaisuuksiin tai antamaan kultareunusta aivan tavalliseen arki-iltaan.

Aineosat: Vesi, hedelmämehu* 20 % (appelsiini-, omena-, passion-, sitruunamehu), sokeri, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, luonnolliset aromiaineet, antioksidanttiaine: askorbiinihappo, väriaine: beetakaroteeni. *Mehu on valmistettu hedelmämehutiivisteestä.

Ingredienser: Vatten, fruktjuice* 20% (apelsin-, äpple-, passion-, citronjuice), socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, naturliga aromämnen, antioxidationsmedel: askorbinsyra, färgämne: betakaroten. *Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.
Tuotenro 77583-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit