tropic-dream-coconut-77579-2

Tropic Dream Coconut

2,99 €

Tropic Dream on sarja eksoottisia hedelmäjuomia ja alkoholittomia drinkkejä. Tämä eksoottinen kookosjuoma, johon on sekoitettu ananasta ja banaania, sopii yhtä hyvin janonsammuttajaksi kuin pohjaksi eksoottisiin drinkkeihin tai aamiaiseksi.

Kaada hyvin jäähdytettyä Tropic Dream Coconut -juomaa lasiin. Sulje silmäsi ja kuvittele olevasi trooppisella rannalla. Turkoosi meri, joka kimaltelee auringossa. Valkoinen, pehmeä hiekka. Nyt näet kookospalmut, jotka kehystävät eksoottisen ympäristön ja tarjoavat tarvittavaa varjoa. Maista kookosjuomaa ja nauti eksoottisen maailman mausta.

Vinkki: Huurruta lasi kookoksella – kasta lasin reuna ensin juoksevassa hunajassa ja sen jälkeen kookoshiutaleissa.

Tropic Dream on sarja eksoottisia hedelmäjuomia ja alkoholittomia drinkkejä, jotka tuotetaan Ruotsissa. Hedelmäjuomat sisältävät aina sekoituksen vähintään 2 eksoottisesta hedelmästä, mikä antaa jännittävän makuelämyksen. Nämä alkoholittomat juomat voidaan nauttia sellaisenaan tai haluttaessa sekoittaa alkoholin kanssa. Maut ovat klassisia cocktaileja – suosittuja, hedelmäisiä drinkkejä, jotka sopivat kaikkiin juhlatilaisuuksiin tai antamaan kultareunusta aivan tavalliseen arki-iltaan.

Aineosat: Vesi, ananasmehu* 14 %, sokeri, banaanisose 4 %, kookosvesi* 2 %, happo: sitruunahappo, luonnollinen aromi, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. *Mehu on valmistettu hedelmämehutiivisteestä.

Ingredienser: Vatten, ananasjuice* 14%, socker, bananpuré 4%, kokosvatten* 2%, syra: citronsyra, naturlig arom, konserveringsmedel: kaliumsorbat. *Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.
Tuotenro 77579-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit