vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
toxic-waste-goop-tuggummi-storpack-45805-2
toxic-waste-goop-tuggummi-1

Toxic Waste Goop Purukumi Suurpakkaus

34,99 €

24-pakkaus

Tilapäisesti loppu
Toxic Waste Goop on purukumi, joka kuulostaa kenties vaaralliselta ja epämiellyttävältä. Mutta älä huoli, sillä se ei todellakaan ole sitä! Sen sijaan se on kirpeä purukumi, joka saa sinut todella tuntemaan olosi eläväiseltä saman tien, kun olet pureskellut purkkaa kerran tai pari. 

Toxic Waste Goop Purukumi on purkkaa, jonka sisällä on pieni, kirpeä ja limainen yllätys. No sehän todellakin kuulostaa hieman erilaiselta ja jännittävältä purukumilta! 

Myydään 24-pakkauksena á 43,5 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, purukumin perusmassa, glukoosisiirappi, dekstroosi, happo: sitruunahappo, aromit, väriaineet (E100, E141). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ingredienser: Socker, gummibas, glukossirap, dextros, syra: citronsyra, aromer, färgämne (E100, E141). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 45805-2

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit