Sivun alkuun
Näytä koko kuvaus

Tonttuasut

Visst är det synd att det bara är julafton en gång om året? Letar du efter tomtedräkter har du verkligen kommit rätt. Vi har tomtedräkter både för vuxna, barn och bebisar. Om ungarna får tomtedräkter kanske de kan hålla sig från att tjuvkika i paketen under granen? Fast om pappa ser tomtemor i en sexig tomteklänning kanske han glömmer bort att gå och köpa tidningen. Det är en risk man får ta för att julen ska bli lyckad!

Man kan bära en tomtedräkt av många anledningar... Det kan vara på grund av att tomten haft mycket att göra i år så du vill hjälpa till lite. Det kan också vara så att du klär ut dig till tomte för att göra barnen dina glad. Sedan finns det också dem som tjänar sin lilla "julhacka" på att klä ut sig och gå runt till grannar. Men oavsett vad man skall använda tomtedräkten till, så är vi väl alla överens om att en tomtedräkt skall hålla hög kvalitet utan att vara dyr? Absolut!

Är du ute efter en riktigt lyxig tomtedräkt till julen 2020 som får dig att se riktigt "tomtig" ut? Hos oss hittar du snygga tomtedräkter i såväl siden som polyester som också är riktigt sköna att bära. Här finns också tomtedräkter som får dig att efterlikna en modern tomte, men också en gammaldags tomte. Dräkter som får dig att se ut som en trädgårdstomte, tomtemor, en liten pyssling eller en snögubbe finns också. Vi alla firar julen på olika sätt så ingen dräkt är fel. Här finns dräkterna för både babys, barn, tonåringar, vuxna och gamla gubbar!

För att summera det hela – oavsett om du är ute efter att extraknäcka som tomte, är ute efter en "sexig" tomtedräkt eller bara vill vara en klassisk och hederlig gammal 1800-talstomte så hittar du dräkten hos Partykungen!

Välkommen in att fynda din tomtedräkt online hos oss!

Suodatin

Näytetään 99 tuotetta
castle