Valikko

The Purge Anarchy God Injection Naamari

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kun olet valmistautunut koko vuoden puhdistamista varten, kolmannen luokan aseet on ladattu ja olet valinnut uhrisi, niin silloin puuttuu ainoastaan yksi asia – asusi! Tässä on se pakollinen naamari sinulle, jos olet lähdössä puhdistamaan maailmaa. Uhrisi näkevät viimeiseksi selkeän sanoman: "GOD".

The Purge Anarchy God Injection Naamari on oikein kammottava naamari elokuvasta: The Purge Anarchy. Naamari on ulkonäöltään klassinen 1800-luvun naamari keramiikasta tekstillä: "GOD" otsassa. Täydennä sitä vielä kammottavalla puvulla, esimerkiksi klovniasulla tai vastaavalla saadaksesi sen äärimmäisen purge-tunteen.

HAPPY PURGING!

Naamarin kiinnität helposti pään ympäri menevällä elastisella nauhalla.

  • Materiaali: Muovi
  • Koko: One size aikuiset
  • Peittää ainoastaan kasvot
  • Aukot silmiä ja suuta varten