the-jerrycan-bar-5
the-jerrycan-bar-2
the-jerrycan-bar-3
the-jerrycan-bar-4

The Jerrycan Bar

199,90 €

Valitse vaihtoehto:

Asiakaskuvat

Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

 • Anssi
  10 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Aivan upea tuote. Oli kovin erikoinen lahja. Lahjan saaja oli kovin otettu saatuaan tämän Jerry-kanisterin. Lisäsin itse vielä sikarin ja pullon.
  2 / 4 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Joacim
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  den va en present till min bäste vän och den satt som pricken över i:et
  2 / 4 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Jimmi
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Fuld tilfreds med produktet. Super fed gave til en reception.
  1 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Etsitkö täydellistä lahjaa kalastajalle, metsästäjälle tai lyhyesti sanottuna: OIKEALLE miehelle? The Jerrycan Bar sisältää kaiken, mitä tarvitaan päiväksi jahtitorniin tai kalastuslaiturille. Saatavana kolme eri mallia: Spirit of The Real Man (kaksi väriä), Passion to Hunt (metsästäjälle) ja Power of Silence (kalastajalle). Kaikki on bensakanisterissa, joka on sekä kätevä että tyylikäs kantaa mukanaan, kun lähtee miehisiin aktiviteetteihin! 

Spirit of The Real Man
sisältää taskumatin (220 ml), savukekotelon 20 savukkeelle, 2 x 210 ml Casablanca-lasin, pullonavaajan, viinikorkin ja savukkeensytyttimen. Tila ja pidike savukkeille, cola-purkeille ja Jack Daniels pullolle (ei ole mukana). 

Spirit of The Real Man (Black) sisältää taskumatin (220 ml), savukekotelon 20 savukkeelle, 2 x 210 ml Casablanca-lasin, pullonavaajan, viinikorkin ja savukkeensytyttimen. Tila ja pidike savukkeille, cola-purkeille ja Jack Daniels pullolle (ei ole mukana). 

Passion to Hunt sisältää taskumatin (220 ml), savukekotelon 20 savukkeelle, puukon puukädensijalla (11,5 cm), 4 x 30 ml shottilasin ruostumattomasta teräksestä, taskulampun ja savukkeensytyttimen. Tila ja pidike savukkeille, Red Bull -purkeille ja Jack Daniels pullolle (ei ole mukana).

Power of Silence sisältää taskumatin (220 ml), savukekotelo 20 tupakalle, puukon puukädensijalla (11,5 cm), 4 x 30 ml shottilasin ruostumattomasta teräksestä, 2 kohoa, 3 uistinta, savukkeensytyttimen. Tila ja pidike savukkeille, Red Bull -purkeille ja Jack Daniels pullolle (ei ole mukana).