the-jerrycan-bar-5
the-jerrycan-bar-2
the-jerrycan-bar-3
the-jerrycan-bar-4
Asiakaskuva
kb-the-jerrycan-bar-72650-6
Asiakaskuva
kb-the-jerrycan-bar-72650-7

The Jerrycan Bar

249,98 €

Valitse tuoteversio

Etsitkö täydellistä lahjaa kalastajalle, metsästäjälle tai lyhyesti sanottuna: OIKEALLE miehelle? The Jerrycan Bar sisältää kaiken, mitä tarvitaan päiväksi jahtitorniin tai kalastuslaiturille. Saatavana kolme eri mallia: Spirit of The Real Man (kaksi väriä), Passion to Hunt (metsästäjälle) ja Power of Silence (kalastajalle). Kaikki on bensakanisterissa, joka on sekä kätevä että tyylikäs kantaa mukanaan, kun lähtee miehisiin aktiviteetteihin! 

Spirit of The Real Man
sisältää taskumatin (220 ml), savukekotelon 20 savukkeelle, 2 x 210 ml Casablanca-lasin, pullonavaajan, viinikorkin ja savukkeensytyttimen. Tila ja pidike savukkeille, cola-purkeille ja Jack Daniels pullolle (ei ole mukana). 

Spirit of The Real Man (Black) sisältää taskumatin (220 ml), savukekotelon 20 savukkeelle, 2 x 210 ml Casablanca-lasin, pullonavaajan, viinikorkin ja savukkeensytyttimen. Tila ja pidike savukkeille, cola-purkeille ja Jack Daniels pullolle (ei ole mukana). 

Passion to Hunt sisältää taskumatin (220 ml), savukekotelon 20 savukkeelle, puukon puukädensijalla (11,5 cm), 4 x 30 ml shottilasin ruostumattomasta teräksestä, taskulampun ja savukkeensytyttimen. Tila ja pidike savukkeille, Red Bull -purkeille ja Jack Daniels pullolle (ei ole mukana).

Power of Silence sisältää taskumatin (220 ml), savukekotelo 20 tupakalle, puukon puukädensijalla (11,5 cm), 4 x 30 ml shottilasin ruostumattomasta teräksestä, 2 kohoa, 3 uistinta, savukkeensytyttimen. Tila ja pidike savukkeille, Red Bull -purkeille ja Jack Daniels pullolle (ei ole mukana).
Tuotenro 72650

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

2

Tägit