vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
the-generals-hot-sauce-78121-1
the-generals-hot-sauce-78121-2
the-generals-hot-sauce-78121-3
the-generals-hot-sauce-78121-4
the-generals-hot-sauce-78121-5
the-generals-hot-sauce-78121-6
the-generals-hot-sauce-78121-7
the-generals-hot-sauce-78121-9

The General's Hot Sauce

alkaen 

20,00 €

Valitse tuoteversio

Huomaa, että ostettava lahjarasia koostuu tyhjästä puulaatikosta, jonka täytät itse kolmella valinnaisella kastikkeella.

Käsigranaatin muotoinen pullo antaa jo aihetta huoleen, tämä ei ole mikään mieto kastike! The General's Hot Sauce on amerikkalainen herkkukastike veteraanien omistamalta yritykseltä, joka perustettiin muiden veteraanien ja armeijahenkilöstön perheiden auttamiseksi.

Ota se mukaan lahjaksi grillijuhliin tai käytä omassa ruoanlaitossa. Kastike on yhtä herkullinen kuin pullo on tyylikäs keittiössä tai ulkogrillin luona. Tämä tuote on paitsi hauska lahja, myös erinomainen lisuke moneen eri ruokaan.

  • Tilavuus: 180 ml (6 fl. Oz.)
  • 100 % made in the USA
  • 86 % puhdasta chiliä jokaisessa pullossa
  • 0 % lisättyä sokeria
  • 6 eri vaihtoehtoa
  • Kestävä lasipullo

Dead Red (Voimakkuus 3/5)
The Generalsin lippulaivatuote. Valmistettu amerikkalaisista cayennepaprikoista, jotka on poimittu käsin täydellisen kypsinä. Sitten ne suolataan ja säilytetään, kunnes cayennemurska on täydellistä. Tuore Cayenne-maku ja pullo sisältävät lähes 90 % puhtaita cayennehedelmiä, etikkaa, suolaa ja valkosipulia. AINESOSAT: Cayennepippuria, tislattua valkoviinietikkaa, suolaa, valkosipulia

Danger Close (Voimakkuus 3,5/5)
Danger Close on maaginen sekoitus punaista cayennea ja oranssia habaneropippuria. Mielestämme se on täydellinen kastike Buffalo Wingsille! Siinä on voimakas cayennen maku, mutta se antaa myös ihastuttavaa habaneron lämpöä. Enemmän lämpöä kuin suursuositussa, Dead Redissä, mutta se ei sulata aivojasi samalla tavalla kuin suuri Shock& Awe -annos.
AINESOSAT: Cayenne & Habaneropippuri, tislattu valkoviinietikka, suola, valkosipuli

Shock& Awe (Voimakkuus 4/5)
Ei heikkohermoisille - tämä kastike valmistetaan asiakkaidemme pyynnöstä, jotka tuntevat tämän "lämmöllä". Valmistettu lähes 90 % amerikkalaisesta oranssista habanerosta, ja tunnet todellisen syvän voimakkaan lämmön, jossa on myös aavistus makeutta. Täydellinen Hot Wings -siiville, kun haluat todella vahvat siivet, jotka saavat silmät valumaan.
AINESOSAT: Habanero, tislattu valkoviinietikka, suola, valkosipuli

Grunt Green (Voimakkuus 2,5/5)
Havaitsimme sattumalta, että vihreät cayennepaprikat, jotka on kerätty juuri ennen niiden punastumista, antavat ainutlaatuisen ja upean maun. Se säilyttää raikkauden, kuten "Dead red" ja cayennepitoisuus on hieman miedompi.
AINESOSAT: Cayennepippuria, tislattua valkoviinietikkaa, suolaa, valkosipulia

Hooah Jalapeno (Voimakkuus 2/5)
Hooah Jalapeno sekoitetaan varovasti Yhdysvalloissa kasvatetuista täysin kypsistä jalapenoista. Sillä on mieto tai keskivahva profiili, joka sopii useimpiin ruokiin. Rakastamme käyttää sitä tacoihin, burritoihin tai jopa munakokkeliin. Jos etsit maustetta, joka antaa "aavistuksen" enemmän voimaa, tämä on täydellinen valinta.
AINESOSAT: Cayennepippuria, tislattua valkoviinietikkaa, suolaa, valkosipulia

Maple Mayhem (Voimakkuus 3/5)
Täysin luonnollinen vaahterasiirappi, johon on lisättyä habaneroa.  Täydellinen makean ja kuuman tasapaino saadaan korkealaatuisista raaka-aineista, vaahterasiirappi Vermontin vaahterapuista ja habanero amerikkalaisista habaneropippureista.  Täydellinen esimerkiksi lohen, kanan, vohveleiden, grillatun parsan tai ribsien kanssa. /> AINESOSAT: Vaahterasiirappi, aurinkokuivattu habaneropippuri, suola

Huom! Tuotteiden sisältöön voi tulla muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäisessä pakkauksessa olevat tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita.

Dead Red (3/5 I styrka)
The Generals Signaturprodukt. Gjord på amerikanska cayenne pepparfrukter som är handplockade perfekt i mognad. Sen saltas de ner och lagras tills cayennekrossen är perfekt. En fräsch Cayennesmak och flaskan innehåller nästan 90% ren caynnefrukt, vinäger, salt och vitlök. INGREDIENSER: Cayennepeppar, Destillerad Vitvinsvinäger, Salt, Vitlök

Danger Close (3,5/5 i styrka)
Danger Close är en magisk blandning av röd cayenne och orange habanero peppar. Vi tror att det är den PERFEKTA såsen för att göra Buffalo Wings! Den har en stark cayennesmak, men ger också en härlig kick av habanero-hetta. Mer hetta än bästsäljaren, Dead Red, men den kommer inte att smälta din hjärna som en stor dos av Shock & Awe.
INGREDIENSER: Cayenne & Habanero peppar, Destillerad Vitvinsvinäger, Salt, Vitlök

Shock & Awe (4/5 i styrka)
Inte för de fega - denna sås är framtagen på begäran av våra kunder som kan det här med "hetta". Tillverkad av nästan 90% amerikansk orange Habanero kommer du känna en rejäl knuff av djup kraftig hetta men också en liten sötma i utkanterna. Perfekt till Wings då man vill ha de riktigt starka vingarna som svider lite.
INGREDIENSER: Habanero, Destillerad Vitvinsvinäger, Salt, Vitlök

Grunt Green (2,5/5 i styrka)
Vi upptäckte av en tillfällighet att grön cayenne peppar som plockas precis innan de blir röda ger en unik och härlig smak. Den håller fortfarande en fräschhet som "Dead red" och koncentration av cayenne smaken men lite mildare.
INGREDIENSER: Cayennepeppar, Destillerad Vitvinsvinäger, Salt, Vitlök

Hooah Jalapeno (2/5 i styrka)
Hooah Jalapeno är försiktigt blandad av perfekt mogna Jalapenos odlade i Usa. Den är en mild till mediumstark profil som passar de flesta maträtter. Vi älskar den till Tacos, burritos eller tom Äggröra. Söker du en kryddning som ger "en hint" mer av styrka så är denna perfekt.
INGREDIENSER: Cayennepeppar, Destillerad Vitvinsvinäger, Salt, Vitlök

Maple Mayhem (3/5 i styrka)
Helt naturlig Habanero-tillsatt Lönnsirap. En perfekt balans mellan sötma och hetta och gjord på högsta kvalitetsråvaror med lönnsirapen från Vermonts lönnträd och amerikanska Habanerofrukter. Perfekt att applicera på lax, kyckling, våfflor, grillad sparris, eller Ribs.
INGREDIENSER: Lönnsirap, Soltorkad Habanero peppar, Salt

Obs! Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 78121
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit