gor-din-egen-proseccokalender-2
gor-din-egen-proseccokalender-3
gor-din-egen-proseccokalender-4
gor-din-egen-proseccokalender-5
gor-din-egen-proseccokalender-6

Tee Oma Prosecco-kalenterisi

19,99 €

Vanhempasi haluavat sinun syövän suklaata ja vihreitä kuulia jouluna, mutta sinä haluat ainoastaan juoda Proseccoa! Anna siis tämä nerokas joulukalenteri itsellesi joululahjaksi ja perustele sillä, että sinun "täytyy" juoda ne, sillä sehän on lahja, vai kuinka? Prosecco-kalenteri on aivan välttämätön jouluna ja siitä tulee myös hienonhieno lahja prosecco-hullulle ystävättärellesi.

Tee Oma Prosecco-kalenterisi on laatikko (joulukalenteri), jossa on hauska ja jouluinen aihe, ja jonka täytät pienillä prosecco-pulloilla. Laatikko (adventtikalenteri) on helppo koota, ja kun se on tehty, niin silloin puuttuu vain prosecco. Yllätä kaveri, poika- tai tyttöystävä, äiti tai isoäiti erittäin hauskalla ja innovatiivisella joulukalenterilla. Proseccon saat valitettavasti hankkia itse!

Prosecco-kalenteri on valmistettu pahvimateriaalista ja siinä on tilaa yhteensä 24 pullolle, jotka ovat kooltaan 50 cl tai pienempiä. Täytät prosecco-kalenterisi alhaalta. Jokainen lokero on kooltaan 27 x 6,5 x 6,5 cm. Kalenteri on tosi helppo koota, eikä siihen tarvita sen enempää teippiä kuin saksiakaan. Englanninkieliset kokoamisohjeet tulevat pakkauksen mukana.

  • Materiaali: Pahvi
  • Mitat: 45 x 30 x 25 cm
  • Lokerot 24 pullolle (max 50 cl)
  • Huomaa, että kalenteri toimitetaan ilman sisältöä
  • Yksinkertainen koota (et tarvitse teippiä tai vastaavaa)
  • Kalenteri täytetään alhaalta päin
  • Huomaa, että ainoastaan pienet Prosecco-pullot sopivat kalenteriin (ei tavallinen koko)
Tuotenro 67941-1

Arvostelut

11

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit