Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Tallentava Kortti

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 798
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 202
selected_index: 0
9,90 €
Valitse vaihtoehto:
Välj tillbehör:

Tuotekuvaus

Kun joku henkilö on erityinen, häntä haluaa tietenkin onnitella erityisinä päivinä, mutta tavallisessa onnittelukortissa on harvemmin erityisiä tervehdyksiä, kuten "Kun tulit seiskaluokalla kotiin itkien sitä, että olit saanut hylätyn matikan kokeesta, en koskaan olisi uskonut, että valmistuisit lukiosta huipputodistuksella, todella hienosti tehty Daniel" tai "Iloista ystävänpäivää Anna, toivottavasti emme ehdi erota ja palata yhteen taas kolme kertaa vuoden aikana, kuten teimme viime vuonna ystävänpäivän jälkeen". Silloin onkin onni, että voit tallentaa aivan oman onnittelutervehdyksen! 

Tallentava Kortti Tyhjä on onnittelukortti, johon voit nauhoittaa tervehdyksen, joka kuuluu, kun kortti avataan. Voit tallentaa yhden viestin, musiikkia tai ääniä, joiden pituus on jopa 40 sekuntia. Voit tallentaa uuden äänen niin monta kertaa kuin haluat. Kortti on tyhjä ja siksi sitä voi käyttää kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja kaikenlaiseen onnittelemiseen, ja sen avulla sinulla on mahdollisuus askarrella siitä omantyylisesi. Vaatii toimiakseen 3 x LR1130 -paristot, jotka sisältyvät ja jotka voi vaihtaa. Kortissa on on/off-nappi. Valmistettu pahvista ja muovista ja on kooltaan noin 15 x 21 x 6 cm. Myydään kappaleittain.

  • Mitat: noin 15 x 21 x 6 cm
  • Materiaali: Pahvi, muovi
  • Myydään kappaleittain
  • Vaatii toimiakseen 3 x LR1130 -paristot (sisältyvät)
  • Käyttöohje sisältyy

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen72957 tai ladata ne manuaalisesti.
castle