taco-cat-goat-cheese-pizza-spel-1
taco-cat-goat-cheese-pizza-spel-2
taco-cat-goat-cheese-pizza-spel-3

Taco Cat Goat Cheese Pizza Peli

24,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Leiah
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Utrolig vittig spill. Tar et par runder til man kommer inn i flowen, men så går det unna! Must-have om man er ute etter konkurranse og en god latter!
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Oletko valmiina pieneen "hand-slapping" -sekasortoon? Tässä korttipelissä koko perheen on tarkoitus vuorotella sanomalla sanat: taco, cat, goat, cheese ja pizza. Pelaaja, joka aloittaa, kääntää aluksi kortin pakastaan ja sanoo "TACO". Seuraava pelaaja kääntää kortin ja sanoo "CAT". Ennemmin tai myöhemmin jokin sanoista sopii käännettyyn korttiin, ja silloin kannattaa olla nopea. Pelaaja, joka viimeisenä laittaa kätensä korttikasan päälle, on hävinnyt ja kunnolla. Yksinkertaiset pelisäännöt sisältyvät. 

Taco Cat Goat Cheese Pizza Peli on superhauska seurapeli koko perheelle ja soveltuu niin lapsille kuin aikuisille. Peliin sisältyy pelikortit ja peli soveltuu alkaen 8-vuotiaille ja pelaamiseen vaaditaan 3-8 pelaajaa. Pelistä on olemassa englantilainen ja pohjoismainen versio, ja peliohjeet englannin tai ruotsin kielellä sisältyvät pakkaukseen. 
 • Kieli: Englanti/ruotsi
 • Ikäsuositus: 8 vuotta
 • Pelaajien lukumäärä: 3-8
 • Peliaika: 10+ minuuttia
 • Pelilaji: Seurapelit, juhlapelit