superman-super-deluxe-maskeraddrakt-1

Superman Supreme Naamiaisasu

999,99 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kukapa ei olisi haaveillut olevansa Teräsmies? Että olisi väkivahva, osaisi lentää ja ehkä ennen kaikkea voisi nähdä kaiken materiaalin lävitse (esimerkiksi vaatteiden)?

Sen jälkeen, kun Teräsmies tuli ensi kertaa esiin vuonna 1938, ovat pojat ja miehet ja jopa osa tytöistä ja naisista haaveilleet voivansa jahdata konnia tämä klassinen, sininen asu ja punainen viitta yllään. Ehkä myös sinä?

Tämä naamiaisasu ylläsi olet bileiden hitti. Pidä vain itsesi kaukana vihreistä juomista (nehän voivat sisältää kryptoniittia). Et ehkä pysty vaihtamaan asua Clark Kentiä nopeammin, mutta tämä asu on itse asiassa todella helppo pukea ylle. Superman Supreme Naamiaisasu sisältää kaiken paitsi kengät. Asu sisältää paidan ja housut muotoiluilla, lihaksikkailla lateksiosioilla. Vyö, viitta ja säärisuojukset myös sisältyvät pakkaukseen. Puet asun päällesi nappien tai tarranauhan avulla.

  • Saatavilla koossa: One size.
  • Sisältää: Sinisen paidan ja housut, muotoillut osiot rinnassa, käsissä ja reisissä, vyön, viitan sekä säärisuojukset.
  • Kengät eivät sisälly pakkaukseen.
  • Materiaali: 100% polyesteriä. Tämä on virallisesti lisensoitu Superman™-tuote.