superman-samsung-s5-skal-1

Superman Samsung S5 Kuori

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kaikissa meissä asuu supersankari, joka tulee esiin tavoittelemaan urotekoja silloin tällöin. Matti meikäläiselle se voi tarkoittaa pieniä kauniita tekoja tuntemattomille kaupungilla, tai katolla vahdissa istumista noin viikon ajan. Sinä taas voit olla supersankari päivänvalossa ja saapastella ylväästi tämä tyylikäs kännykän suojakuori kourassasi! Kuoressa on kova Superman-logo takapuolella ja se suojelee kallisarvoista puhelinystävääsi esimerkiksi karmeilta taskuista putoamisilta.

Superman Samsung S5 Kuori on tyylikäs, virallisesti lisensioitu älypuhelimen suojakuori, joka on valmistettu sinisestä muovista, Teräsmiehen logo painettuna takapuolelle. Kuori sopii Samsung S5 -tyypin puhelimiin - kuori vedetään vain puhelimen ylle ja se pysyy aloillaan reunasuojan avulla.