salta-popcorn-i-kartong-64423-6
salta-popcorn-i-flyttkartong-2

Suolattu Popcorn Pahvilaatikossa

49,99 €

On vain yksi asia, josta olet täysin varma: RAKASTAT popcornia. Et vain saa siitä tarpeeksesi. Mikrossa vain poksuu ja poksuu, kunnes kaikki leviää käsiin. Ostat uuden pussin ja poksuttelet senkin pilalle?! Alkaa käydä kalliiksi, mutta minkäs teet?

Ratkaisu: Ostat 40 litraa valmiiksi popattua popcornia, joka toimitetaan isossa pahvilaatikossa! Se riittää pitkään, on todella herkullista ja samanlaatuista kuin se poppari, mitä löydät elokuvateattereista. Mikä onni!

  • Suolattu, aito elokuvapopcorn Sundlingsilta
  • Toimitetaan pahvilaatikossa (popcorn on sen sisällä todella suuressa pussissa)
  • Yhteensä 40 litraa popcornia
  • Pahvilaatikko painaa noin 2,4 kg

Ainesosat: Maissi, kookospähkinäöljy, suola, väriaine: (E160a), aromi. Tuotteen sisältö saattaa vaihdella. Tarkista siksi aina tuotteen tiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Majs, kokosnötsolja, salt, färgämne: (E160a), arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 64423-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

12

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit