popcornkrydda-sourcream-onion-89139-1

Sundlings Popcornmauste Sourcream & Onion

2,00 €

26 grammaa

Varastossa (25 kpl)
Popcornin ei tarvitse maistua vain suolalta ja maissilta! Pikkupurtavan maustamisen helpottamiseksi Sundlings on kehittänyt herkullisen popcornmausteen, joka antaa seuraavalle popcornkulhollesi pientä ekstraa - joka tekee siitä vastustamattoman. Hyvä lisä perjantain kotoiluun tai elokuvailtaan! 

Sundlingin Popcornmauste Sourcream & Onion on popcornmaustetta, joka maustaa popcornisi klassisella pikkupurtavien maulla eli kermaviilillä ja sipulilla. 

Pakkaus sisältää 26 grammaa. 

Ainesosat: MAITOsokeri, HERAjauhe (MAIDOSTA), suola, sokeri, sipuli, happamuudensäätöaineet (maitohappo, sitruunahappo), hiivauute, valkosipuli, KERMAVIILIjauhe, mauste, aromi. Ingredienser: MJÖLKsocker, VASSLEpulver (från MJÖLK), salt, socker, lök, surhetsreglerande medel (mjölksyra, citronsyra), jästextrakt, vitlök, GRÄDDFILspulver, krydda, arom. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 89139-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit