barriarrep-rod-1

Sulkuköysi Punainen

49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tämä sulkuköysi ovesi ulkopuolella kertoo kaikille, kuinka erityislaatuiset juhlasi ovatkaan. Lahjo yksi ystävistäsi olutpalkalla toimimaan juhlien aluksi ovimiehenä, joka vakavasti kysyy jokaiselta saapujalta, josko nämä todella ovat vieraslistalla, ennen kuin päästää heidät sisään. Silloin jokainen vieras ymmärtää, miten merkittävän kutsun on saanut ja ottaa taatusti kaiken irti jokaisesta sekunnista! 

Sulkuköysi Punainen on punainen sulkuköysi, jonka avulla voit tuoda juhliisi VIP-tunnelmaa, eristää huoneen, jonne vierailla ei ole asiaa tai merkitä juhlapaikan, jos vieraiden on vaikeaa löytää oikeaa taloa. Köysi on helppo kiinnittää pidikkeillä, koukuilla tai vastaavilla. Pituus n. 1,5 m ja halkaisija 5 cm. Valmistettu polyesteristä. Myydään yksittäin. 

  • Mitat: n. 150 x 5 cm 
  • Materiaali: polyesteri
  • Myydään yksittäin