chokladkakor-pask-2

Suklaalevyt Pääsiäinen

1,90 €

5-pakkaus

 − art.nr 71784-1
Jos haluat hieman rajoittaa lasten sokerinsaantia pääsiäisenä, tämä 5-pakkaus herkullisia suklaalevyjä voi olla hyvä vaihtoehto. Suklaalevyt painavat vain 15 g/kappale ja ne on pakattu erilaisiin hienoihin pääsiäisaiheisiin kääreisiin.

Suklaalevyt Pääsiäinen 5-pakkaus herkullisia maitosuklaalevyjä á 15 g, joissa on erilaisia suloisia pääsiäiskuvia. Täydellinen pääsiäismakeiseksi lapselle tai munajahtiin.

Kokonaispaino: 75 g.

Myydään 5-pakkauksessa.

Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, TÄYSMAITOJAUHE, RASVATON MAITOJAUHE, makea HERAjauhe, (MAITO), MAITORASVA, emulgointiaine: E322 (SOIJA), E476; aromi. Sisältää vähintään 30 % kaakaota. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, pähkinää, kananmunaa ja maapähkinää..
Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkista aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita. 

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, HELMJÖLKSPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, sötVASSLEpulver (av MJÖLK), MJÖLKFETT, emulgeringsmedel: E322 (SOJA), E476; arom. Innehåller minst 30% kakao. Kan innehålla spår av gluten, nötter, ägg och jordnötter.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Sisällysluettelo

Arvostelut

10

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit