vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
chokladtomtar-med-hange-80079-1

Suklaajoulupukit Ripustimilla

2,00 €

Jos pidät syötävien joulupukkien ripustelemisesta, niin tässä olisi 6 pientä joulupukkia, jotka on valmistettu maukkaimmasta maitosuklaasta ja jotka voit ripustaa joulukuuseesi! Ne ovat tosi hienoja joulukuusenkoristeina ja äärettömän maukkaita syödä. Ei siis voisi olla paremmin!

Suklaajoulupukit Ripustimilla sisältää 6 folioon kiedottua suklaahahmoa, joissa on naru, jonka avulla voit ripustaa ne joulukuuseen koristeiksi ja popsia sitten suihisi, kun kuusi lentää ulos.

Pussi sisältää yhteensä 80 grammaa suklaata.

Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, makeutettu herajauhe, emulgointiaine (soijalesitiini E476), luonnollinen aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää, mantelia ja maapähkinää. Säilytä kuivassa paikassa lämmöltä suojattuna. Maitosuklaa: Kaakao: vähintään 30 %. 
Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, sötat vasslepulver, emulgeringsmedel (sojalecitin E476), naturlig arom. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandlar och jordnötter. Förvara torrt och skyddat från värme. Mjölkchoklad: Kakao: minst 30%. 
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 80079-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit