Valikko

Sukkahousut Lapset Neon Luuranko

4,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Krister
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Luurangoksi pukeutuminen on mittaamattoman suosittua halloweenina. Minne tahansa katsotkin tuona iltana niin tulet varmasti näkemään luurangon niin oikealla kuin vasemmallakin. Jotta saat tehtyä omasta asustasi jännittävämmän ja erottuvamman, niin voit käyttää näitä sukkahousuja, jossa on neonvärinen luuranko. Se antaa asuusi kunnollista nostetta sekä tuo monia hienoja värejä kokonaisuuteen.

Sukkahousut Lapset Neon Luuranko ovat mustat, jossa on luuranko erilaisilla neonväreillä, kuten vihreällä, sinisellä ja pinkillä. Koko on täydellinen lapsille, jotka haluavat pukeutua pelottavasti halloweenina.

Paksuus: 70 den.