suitmeister-boys-20-tals-gra-kostym-79478-1
suitmeister-boys-20-tals-gra-kostym-79478-2
suitmeister-boys-20-tals-gra-kostym-79478-3

Suitmeister Boys 20-luvun Harmaa Puku

49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Pukeudu yhtä tyylikkäästi kuin oli tapana 1920-luvulla! Silloin ei tosiaankaan ollut edes puheena kulkea ympäriinsä puolivirttyneissä collegehousuissa arkena, ei!  

Suitmeister Boys 20-luvun Harmaa Puku sisältää harmaan pikkutakin, harmaan liivin, harmaat housut ja mustan solmion lapsille. Lisää kaunis paita ja baskeri saadaksesi täydellisen lookin! OppoSuits ovat laadultaan ja istuvuudeltaan täsmälleen tavallisten pukujen vastakohta. Ne on tehty hauskoilla, epätavallisilla kuvioilla ja väreillä ja niiden design on tarkoin harkittu. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuitiasi yhä uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettäisi istuvuuttaan.

HUOMIOI, että OppoSuits-puvut ovat slim-fit-mallia. Suosittelemme, että valitset suuremman koon, jos epäröit 2 koon välillä.

  • Materiaali: Polyesteri 
  • Sis. pikkutakki, liivi, housut ja solmio 
  • Paita ja solmio eivät sisälly 
  • Saatavilla koot: Small, Medium, Large ja X-Large