stormtrooper-dam-maskeraddrakt-1

Stormtrooper Naisten Naamiaisasu

89,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Asiakaskuvat

Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

 • Erika
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Stromtrooper naamiaisasu oli näyttävä ja olimme ystäväni kanssa tyytyväisiä asuun. Asu oli mitoitettu melko pitkälle ja itselleni (160cm) asu oli liian pitkä, joka ei kuitenkaan haitannut käytössä.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Riikka
  4 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Malin
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Dräkten var i helhet väldigt smidig och gav en snygg och verklig "image" av Sci-Fi filmen. Nackdelen med dräkten var den två-delade masken i tunt plast då materialet enligt min åsikt inte är hållbart och skapar en större plastig känsla i förhållande till en mask med tjockare plast och större hållbarhet. Jag ger dräkten 3/5 i betyg då masken inte föll mig i smak.
  31 / 31 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko Stormtrooper myös sinun sankarisi? Nyt voit pukeutua lempihahmosi mukaan tällä todella hienolla Stormtrooper-asulla! Asussa on hienoja, valettuja yksityiskohtia, jotka yhdessä muodostavat täydellisen varustuksen jokaiselle Stormtrooper-fanille. Mukana tulee luonnollisesti tyylikäs naamio!

Stormtrooper Naisten Naamiaisasu sisältää haalarin, kaksiosaisen naamion ja vyön. Haalari on napakasti istuvaa mallia, jossa on poolokaulus, pitkät hihat ja pitkät lahkeet. Se on musta ja valkoisilla muoviyksityiskohdilla, jotka muodostavat tyylikkään Stormtrooper-varustuksen. Naamio on  kaksiosainen, jonka osat muodostavat yhdessä etuosan Stormtrooper-kypärästä. Se on valkoinen mustilla, harmailla ja hopeisilla yksityiskohdilla. Vyö sopii hienosti valkoisen varustuksen kanssa ja siinä on hienot yksityiskohdat. Kuvassa olevat kengät eivät sisälly.

Saatavana koossa X-Small ja Large.