knastrumpor-svarta-med-sma-rosetter-deluxe-39528-2

Stay up Sukat Mustat Pienillä Ruseteilla Deluxe

12,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Jone
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Istuvat.
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tässä meillä on todella suloiset stay up-sukat. Mustissa verkkosukissa on leveä pitsi ja ne pysyvät hyvin ylhäällä. Monipuoliset sukat, jotka sopivat niin naamiaisasua täydentämään kuin koti-iltaan kumppanin kanssa. Niin tai näin, sukat ovat todella kauniit ja sopivat moneen eri tilaisuuteen.

Stay up Sukat Mustat Pienillä Ruseteilla Deluxe ovat verkkosukat jotka ulottuvat polvien yläpuolelle. Sukissa on ylhäällä pitsisomiste, sekä suloinen rusetti takana, nilkassa.

Koko: one-size.

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisasuistaan. Ne ehkä ovat hieman kalliimpia, mutta aivan omaa luokkaansa!