vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Star Wars Juhlat

Star Wars -juhlien järjestäminen on mahtava tapa juhlistaa ja tehdä päivästä unohtumaton niin lapsille kuin aikuisille, jotka fanittavat tätä eeppistä avaruussaagaa. Meiltä löydät laajan valikoiman juhlakoristeita avuksi luomaan täydellinen tunnelma seikkailulliseen Star Wars -juhlateemaan.

Star Wars -ilmapallot

Valmistele juhlallisuudet koristelemalla juhlapaikka Star Wars -ilmapalloilla ja banderolleilla. Ilmapallojamme on saatavilla eri väreissä ja kuvioillaa, jotka esittävät suosikkihahmojasi ja avaruusaluksia elokuvista. Täydennä niitä yhteensopivalla banderollilla, joka tuo ilmettä Star Wars -juhliin ja toivottaa vieraat tervetulleeksi jännittävään galaksiin.

Pöytäkoristeet ja lautasliinat galaksiteemalla

Luo upea pöytäkoristelu Star Wars -pöytäkoristeilla ja -lautasliinoilla. Valitse suosikkisi erilaisista kuvista ja hahmoista, joiden avulla voit tarjota jokaiselle vieraalle pöydän ääressä tunteen siitä kuin he olisivat osa elokuvan maailmaa. Lautasliinamme ovat myös mainio yksityiskohta ylläpitämään juhlatunnelmaa koko Star Wars -juhlien ajan!

Asut ja rekvisiitta Star Wars -juhliin

Mikään Star Wars -juhla ei ole täydellinen ilman naamiaisasuja ja rekvisiittaa, joilla vieraat voivat muuttua elokuvien suosikkihahmoikseen. Meiltä löydät laajan valikoiman naamareita, valomiekkoja ja muuta rekvisiittaa, joiden avulla lapset voivat elää avaruusseikkailu-unelmaansa. Anna mielikuvituksen virrata ja vieraiden ottaa osaa galaktiseen taisteluun.

Star Wars -inspiroidut juhlapussit

Päätä juhlat tyylillä tarjoamalla näitä ihania juhlapusseja, jotka sopivat teemaan täydellisesti. Täytä pussit karkilla ja pikkulahjoilla ja saat juhlien muiston elämään kauan juhlien loppumisen jälkeenkin.

Löydä meiltä kaikki, mitä tarvitset Star Wars -juhliin!

Aiotpa järjestää suuret Star Wars -juhlat tai pienemmän kokoontumisen, meiltä löydät kaiken tarvittavan tehdäksesi Star Wars -teemaisista lastenjuhlista menestyksen. Tutustu juhlakoristeiden valikoimaamme ja anna meidän auttaa sinua luomaan juhlat, joista tulee ikimuistoinen tapahtuma galaksin historiassa.
Lue lisää