star-wars-chewbacca-supreme-edition-mask-1

Star Wars Chewbacca Supreme Edition Naamio

199,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Oletko Star Wars -fani? Uneksitko saavasi pukeutua ihanan hauskaksi Chewbaccaksi? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä tässä on nimittäin naamio, joka tekee sinusta Chewbaccan hetkessä. Naamiossa on reiät silmille niin, että voit nähdä, kun käytät naamiota. Riippumatta siitä, mihin juhliin tai naamiaisiin olet menossa, tulevat monet haluamaan puhua kanssasi ja tulet näkymään selvästi väenpaljoudessa. Nyt voit alkaa harjoitella Chewbaccan erikoista ääntä ja tulet olemaan valmis naamiaisiin.

Star Wars Chewbacca Supreme Edition Naamio on hyvin tehty lateksinaamio, joka yltää koko pääsi ympäri, huolellisesti kiinnitetyillä erivärisillä karvoilla, jotka antavat sinulle autenttisen Chewbacca-lookin. Tietysti se on virallisesti lisensoitu.

One size (aikuisten koko).